Teet Tuoteryhmässä on 7 tuotetta.

  • Saatavissa
    Lakka tee

    Haudutettava lakka tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 2-4 min.

    Haudutettava lakka tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 2-4 min.

    Haudutettava lakka tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 2-4 min.

  • Saatavissa
    Mesimarja tee

    Kofeiiniton mesimarja tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 5-7 min.

    Kofeiiniton mesimarja tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 5-7 min.

    Kofeiiniton mesimarja tee. Annostus 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 5-7 min.

  • Saatavissa
    Kuusenkerkkätee

    Kuusenkerkkätee. Lisää 1 tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Kuusenkerkkätee. Lisää 1 tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Kuusenkerkkätee. Lisää 1 tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

  • Saatavissa
    Tyrnitee

    Tyrnitee vihreällä teepohjalla. 1tl/ 2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Tyrnitee vihreällä teepohjalla. 1tl/ 2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Tyrnitee vihreällä teepohjalla. 1tl/ 2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

  • Saatavissa
    Karpalo-kinuski tee

    Karpalo-kinuski tee musta ja valkonen teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Karpalo-kinuski tee musta ja valkonen teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

    Karpalo-kinuski tee musta ja valkonen teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Hauduta 3-4 min.

  • Saatavissa
    Mustikka tee

    Mustikka tee mustalla teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Haudutus 2-3 min.

    Mustikka tee mustalla teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Haudutus 2-3 min.

    Mustikka tee mustalla teepohjalla. 1tl/2dl kuumaa vettä. Haudutus 2-3 min.

  • Saatavissa
    Puolkka-vanilja tee

    Puolukka-vanilja tee vihreällä ja valkoisella teepohjalla. 1tl/ 2dl n. 80 asteinen vesi. Haudutetaan 2-3 min.

    Puolukka-vanilja tee vihreällä ja valkoisella teepohjalla. 1tl/ 2dl n. 80 asteinen vesi. Haudutetaan 2-3 min.

    Puolukka-vanilja tee vihreällä ja valkoisella teepohjalla. 1tl/ 2dl n. 80 asteinen vesi. Haudutetaan 2-3 min.